kom meer te weten over
andre hazes jr.
André Hazes Jr. scoorde op zijn dertiende al zijn eerste nummer 1-hit met Bedankt Mijn Vriend, een postuum duet met zijn vader 
voor het album Samen Met Dré. 
Na enkele uitstapjes op het gebied van acteren (de musical Kruistocht In Spijkerbroek en tv-soap Onderweg Naar Morgen) en presenteren (Hazes Jr. Uit Z’n Bol voor Sterren.nl) ging hij door in de muziek. 
Eerst nog met zus Roxeanne; samen maakten zij de albums Van Jou, Voor Jou uit 2010 en Samen Solo uit 2012. 
Een jaar later bracht Andre Jr. in eigen beheer zijn eerste soloalbum uit; met singles als het titelnummer Mijn Beste Vriend en Een Laatste Kans maakte hij de overstap naar eigen, originele liedjes. 
Het programma  de beste zangers van Nederland en de hit ‘Ik leef mijn eigen leven’ gaven André Jr.’s carrière een enorme boost. Platenlabels stonden voor hem in de rij, hij tekende uiteindelijk bij Dino Music. 
Daar verscheen de hitsingle Leef, een aanstekelijk nummer met 
bijzondere clip, waar GTST-acteur Bartho Braat een grote rol in speelt. Het is een overtuigend voorproefje van een nieuw album waar André Jr. inmiddels hard aan werkt. 
Leef wordt bij optredens in het land geweldig ontvangen en André’s carrière gaat als een trein: onlangs mocht hij 5 Buma Awards in ontvangst nemen. 
Zelf kan hij het prachtig verwoorden: Vroeger was ik ‘de zoon van André Hazes’, nu kennen mensen me als André Hazes Jr. Het scheelt een paar woorden, maar dat verschil voelt goed.”