Get Ready
Get Ready! anno 2012: back en hoe!

2009 Was voor de succesvolle boysband uit de jaren 90 een absolute voltreffer. Nooit eerder hebben de vier leden zoveel zalen, tenten en pleinen met enthousiaste fuifbeesten laten ontploffen tot een swingende en dansende mensenmassa! Met de revival van the 90’s staat Get Ready! er weer helemaal met een mix van hun grootste hits , die jong en oud volledig kan meebrullen. Diep, Laat , Vuur, Samen, Marjolein …: ze passeren allemaal de revue in een 45 minuten durende hitmix waarbij meezwaaien , zingen en springen onvermijdelijk is! Nostalgie en party gegarandeerd !

In 2009 waren de student kick-offs in menig Vlaamse steden, de studentparty’s, en menige fuifzaal alvast spek voor de bek van Get Ready ! Zo was de student kick – off van Hasselt met 8000 fuivende jongeren een groot succes. In januari was er de diepvries-tournée met een optreden tijdens de Nieuwjaarsduik in Oostende Daarbij kwam ook nog eens dat Get Ready! grote stijger was in de foute 128 van Q-music en de topact was op de “foute Party” in de grenslandhallen van Hasselt … 20000 mensen brulden Diep tot de laatste noot mee..

Dit succesvol jaar resulteerde in een remake van hun biggest hit Diep tot “Diep 2009” waarmee Get Ready tweemaal afsluiter was In “Hit the road”op VTM. Al snel volgden andere amusementprogramma’s zoals ”Hole in the wall“ en “Anne tv”, Man bijt hond, Rode Loper.… Eind augustus lag hun compilatiealbum met hun grootste hits in de winkel: Get Ready and Party! Get Ready kan nog steeds als in de beginperiode rekenen op een groep trouwe fans.

Ook in 2011 lijkt het feestgedruis voor de groep niet te stoppen en zal je hen op verschillende podia aan het werk kunnen zien… Begin 2011 kwam er gloednieuw werk uit: ‘Iemand zoals jij’. Duidelijk dat de groep ‘het’ nog altijd heeft. Ook bij hun vele optredens mogen ze weer een vaste schare fans onder het publiek vinden die de ‘goeie oude tijd en sfeer’ weer helemaal meebeleven!